Escapada egipteana a presedintelui francez Nicolas Sarkozy alaturi de noua sa prietena, fostul fotomodel Carla Bruni, a generat reactii dintre cele mai variate in Franta si in restul lumii, atmosfera romantica din imaginile surprinse de paparazzi contrastand puternic cu ironiile sau criticile dure cu privire la finantarea vacantei, asigurata de miliardarul francez Vincent Bollore.

In timp ce proaspat indragostitul presedinte si-a continuat ieri vacanta parasind orasul-muzeu Luxor pentru a merge in luxoasa statiune Sarm el-Seic, in Franta, corul criticilor la adresa modului in care liderul de la Elysee isi plateste vacanta s-a intetit.

Socialistii critica

Marinimia lui Bollore, „prietenul” miliardar care i-a oferit lui Sarkozy avionul personal pentru a merge in Egipt, dupa ce in luna mai ii mai pusese la dispozitie iahtul, a fost tinta principala a Partidului Socialist (PS).


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.