Doi profesoari din China au fost conadmnati la moarte pentru ca au fortat 23 de fete sa se prostitueze, informeaza BBC News.

Zhao Qingmei si sotul ei, Chi Yao au fost acuzati ca detin o reta de prostitutie in provincia sudica Guizhou.

Fetele obligate sa se prostitueze au varstele cuprinse intre 11 si 17 ani. Sase dintre victime au mai putin de 14 ani, conform BBC. Fetele au povestit ca au fost amenintate ca familiile lor vor fi otravite daca refuza sa faca sex.

Din reteaua de prostitutie mai fac parte alte 12 persoane care au primit de asemenea, pedepse aspre cu inchisoarea.

Agentia de stiri oficiala, Xinhua ii descria pe sotii Zhao si Chi, drept cei mai cautati delicventi, de catre autoritatile chineze. Pentru capturarea celor doi, autoritatile au oferit o recompensa de peste 13.000 de dolari.

Cuplul de profesori chinezi a fost condamnat astfel la moarte, dupa ce acestia au fortat 23 de fete sa se prostitueze, unele dintre ele chiar eleve lor, in perioada martie-iunie 2006. Cei doi au timp pana in data de 24 decembrie sa faca apel impotriva acestei sentinte, informeaza de asemenea BBC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.