Un avion de linie care efectua o cursa interna s-a prabusit astazi in apropierea orasului Isparta, din centrul Turciei. Toate cele 56 de persoane aflate la bord si-au pierdut viata, informeaza NewsIn.

"Echipele de salvare au ajuns la epava avionului...Nu sunt supravietuitori", a declarat presedintele companiei AtlasJet, Tuncay Doganer, intr-o conferinta de presa televizata.

Avionul cu 165 de locuri, de tip MD 83, fabricat de McDonnell Doglas, s-a prabusit dupa miezul noptii intr-o regiune muntoas din centrul tarii. Avionul decolase de la Istanbul si avea la bord 49 de pasageri si sapte membri ai echipajului.

Echipele de salvare au ajuns la locul prabusirii dupa ce elicoptere ale armatei au localizat epava avionului. Deocamdata nu este clar ce a cauzat prabusirea avionului, care a avut loc la 12 kilometri de aeroportul Suleyman Demirel din Isparta.

Presedintele AtlasJet a spus ca nu se inregistrasera conditii meteorologice anormale in momentul prabusirii si nici nu fusesera semnalate defectiuni tehnice la bord iar cel mai probabil, cutia neagra va arata cauzele acestui tragic accident.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.