Unsprezece persoane, printre care sapte copii, membri ai familiei unui jurnalist irakian care locuieste in strainatate, au fost asasinati duminica, la Bagdad dupa cum a anuntat chiar jurnalistul Dia al-Kawwaz.

"Duminica dimineata, patru barbati inarmati au atacat locuinta din Bagdad", a spus jurnalistul, de la Amman. "Toti locatarii au fost ucisi: doua dintre surorile mele, sotii lor si cei sapte copii, cu varste cuprinse intre 5 si 10 ani", a explicat irakianul printre lacrimi.

Jurnalistul este redactorul-sef al Shabeqat Akhbar al-Iraq, un site de informatii consacrat actualitatii politice din Irak, informeaza NewsIn.

"Persoane inarmate neidentificate au venit cu mai multe masini in cartierul al-Sahhab si au atacat locuinta colegului nostru Dia al-Kawwaz", potrivit site-ului. „ Dupa cum au declarat martorii oculari, agresorii au intrat in casa si au deschis focul" se mai arata pe acelasi site.

Site-ul prezinta de asemenea o fotografie cu patru dintre victimele adulte, informeaza NewsIn.

Jurnalistii irakieni au relatat faptul ca agresorii au reusit sa fuga fara ca politistii de la barajul de securitate aflat in zona, sa reactioneze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.