Primul-ministru HunSen a avertizat ca ii va demite pe toti demnitarii care nu-si vor disciplina propriile odrasle.

Premierul cambodgian a promis masuri severe impotriva adolescentilor care gonesc nebuneste
pe strazile capitalei Phnom Penh si a garantat cu propria sa functie faptul ca legea se va aplica oricui. Orasul e plin de masini si motociclete moderne, extrem de scumpe si de puternice, iar concursurile neautorizate dintre copiii de bani gata provoaca frecvent accidente grave.

Supranumit candva "perla Asiei", orasul Phnom Penh e astazi o metropola de vreo doua milioane de locuitori, dintre care aproape jumatate sunt foarte bogati. Aproximativ 20% din barbatii adulti ai orasului castiga peste 200.000 de dolari pe an.

Cei mai multi fac parte din familiile guvernantilor, pentru ca anii de instabilitate politica au favorizat afacerile celor aflati la putere. Copiii acestor familii formeaza o casta de adolescenti rasfatati, ce numara deja peste 10.000 de membri. Toti au masini sau motociclete de ultima ora si se distreaza organizand curse prin mijlocul capitalei cambodgiene.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.