O operatiune a politiei s-a desfasurat ieri, la o scoala din Finlanda in urma unor amenintari difuzate pe internet, la doua zile dupa ce un alt incident armat s-a soldat cu noua victime, la un liceu din aceeasi tara, informeaza NewsIn.

Politia a "izolat" colegiul-liceu de la Hyryla, situat in comunca Tuusula, dupa ce a aflat de existenta unor amenintari specifice postate pe site-ul YouTube, a anuntat seful politiei nationale, Jan-Olof Nyholm.

Ziarul Iltalehti informeaza pe site-ul sau, ca este vorba despre o inregistrare video care a fost postata pe YouTube si care a alertat autoritatile si opinia publica dupa ce, un incident tragic a avut loc in urma cu doua zile la un alt liceu finlandez.

Un elev de 18 ani a deschis focul miercuri, la un liceu din aceeasi regiune, omorandu-si sapte colegi si pe directoarea scolii, inainte de a se sinucide. Cu cateva zile inainte, el publicase pe YouTube, sub pseudonimul Sturmgeist89, o inregistrare video in care isi anunta intentiile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.