In centrul capitalei Tbilisi, cei mai multi scutieri au fost concentrati in zona Parlamentului, epicentrul unei represiuni dure care a avut loc in cursul zilei de miercuri.

Politistii, in uniforme de camuflaj, continua sa filtreze accesul pe bulevardele importante, in timp ce angajatii primariei indeparteaza de pe strazi ultimele urme ale ciocnirilor de ieri.

In micile magazine din oras, vanzatoarele se uita la postul de televiziune de stat, singurul care difuzeaza informatii, in conditiile in care canalele cu cea mai mare audienta in general, ca Rustavi 2, favorabil presedintelui, nu au dreptul sa le transmita.

Dupa ce fortele speciale au intrat ieri seara in sediul televiziunii de opozitie Imedi TV, acesta nu mai emite, iar posturile de radio nu mai transmit decat muzica.

Primaria din Tbilisi a anuntat de asemenea si restrictii de circulatie, in special in centru, pentru a impiedica venirea in masa a unor eventuali manifestanti.

Presedintele georgian Mihail Saakasvili a decretat astazi, stare de urgenta pe tot teritoriul si a anuntat expulzarea diplomatilor rusi, acuzand Moscova ca alimenteaza conflictele, informeaza NewsIn.