De la tragica disparitie a "printesei inimilor", intreaga Marea Britanie isi cauta un nou idol. Este dificil sa inlocuiesti in inimile supusilor unei regine cu mana de fier si determinare cat cuprinde, o adevarata lady iubita de toti, admirata de majoritatea si devenita un adevarat monument de stil.

Lipsiti de principalul subiect de fotografiat si satui de starlete care doar stiu sa se dea in spectacol, chiar si paparazzi cauta adanc in regat pentru a arata lumii ca eleganta si prestanta au fost inventate de englezi.

Diana a fost unica si a lasat o mostenire ca o povara, dar cei de la DailyMail au gasit o frantura din zambetul modest si oarecum timid, din stralucirea parului blond inconfundabil si din tinuta ireprosabila copiata parca din romanele lui Jane Austein. Unde? Chiar sub nasul lor si chiar la o actiune caritabila, alaturi de fiii regretatei Diana.

Cine este tanara pe care se vor pune tirurile blitzurilor de acum inainte? Cea mai eligibila domnita necasatorita din Marea Britanie, chiar nepoata buna a lui Lady Di, Kitty Spencer.Cu o descendenta din perioada de dinaintea dinastiei Tudor, cu o avere de peste 100 milioane de lire sterline, dar si cu o prezenta fizica de invidiat, adolescenta de 17 ani a fost asezata in fata unor supermodele precum Lily Cole, actrite ca Sienna Miller sau Bella Carthorpe sau figuri publice cunoscute din lumea mondena londoneza, cum e nepoata ducelui de Kent, Gabriella Windsor, intr-un top al celebritatilor cu stil si prestanta ce au inca verigheta pe deget. Kate Middleton nu mai intra in discutie de cand s-a raspandit zvonul apropiatei casatorii cu printul William.

Jurnalistii nu au reperat-o pana la ceremonia trista de comemorare a celebrei sale matusi, iar acum deja o pozitioneaza in prima pozitie a interesului public din Marea Britanie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.