Apropiatul mariaj al printului mostenitor al Marii Britanii cu amanta sa de-o viata Camilla Parker-Bowles a starnit reactii controversate, inclusiv in randul vanzatorilor de suvenire.

Nunta lui Charles cu Camilla a pus la grea incercare creativitatea comerciantilor britanici. "Insa au depasit examenul cu brio, scotand la vanzare numeroase suvenire, unele obisnuite, altele deloc placute sau respectuoase la adresa celor doi" - scrie cotidianul chilian La Segunda. Exista obiecte vestimentare care-l prezinta pe printul mostenitor imbracat in jockey si urcat pe un cal cu chipul logodnicei sale. Cele mai vandute camasi, insa, sunt cele in care Charles, Camilla si viitoarea soacra - regina Elisabeta a II-a - sunt infatisati drept culturisti, aratandu-si muschii in costume de baie sumare.

STUDENTA, MUZICANTA LA NUNTA

Casa Regala Britanica a contractat o tanara instrumentista cantareata la harpa pentru a intretine atmosfera la petrecerea de nunta din 8 aprilie. Este vorba de Jemima Phillips, de 23 de ani, studenta la Royal College of Music din Londra. "Sunt foarte emotionata si onorata ca am fost aleasa sa cant la acest eveniment. Deocamdata, nu mi s-a transmis ce partituri sa interpretez, insa cel mai mult mi-ar placea niste ritmuri de jazz, desi sunt constienta ca va fi posibil...".

CUNUNATI DE O DIVORTATA

Clair Williams, ofiterul de stare civila care ii va cununa pe printul Charles si pe Camilla, este o femeie divortata. Clair ii ceruse sotului sau sa divorteze chiar in drum spre nunta unui prieten de familie, in urma cu 2 ani, dezvaluie The Sun. Cuplul are doua fete si era casatorit de 20 de ani, dar "daca cineva vrea sa divorteze, nu-i mare lucru sa isi ia jucariile si sa plece", dupa cum povesteste fostul sot al lui Clair, un farmacist de 60 de ani, care nu-i poarta deloc pica fostei consoarte. Din contra, este "incantat" ca aceasta va oficia acum cununia printului Charles cu Camilla si continua sa o laude pe Clair, spunand ca "stie sa isi faca meseria, este inteligenta si stie cum sa se poarte cu oamenii".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.