Politia britanica i-a pus intrebari printului Harry (in varsta de 23 de ani) in cadrul unei anchete despre moartea a doua pasari de prada rare si protejate pe un domeniu regal, unde el ar fi fost la vanatoare. Ancheta a fost demarata dupa descoperirea a doi hereti Saint-Martin morti, la Sandringham, resedinta a reginei Elisabetha a II-a. Potrivit Societatii regale de protectie a animalelor (RSPB), nu exista decat 521 de perechi de astfel de pasari apte de procreere in Marea Britanie.

O reprezentanta a casei regale a spus ca miercurea trecuta printul Harry (23 de ani), fiul Dianei si al printului Charles, al treilea in ordinea succesiunii la tronul Angliei, a fost in acele locuri, dar nu stie despre moartea pasarilor.

"Deoarece printul Harry si un prieten din familia Van Cutsem au fost impreuna acolo, politia i-a contactat pentru a-i intreba daca au informatii despre ceea ce s-a intamplat cu heretii", a declarat ea. "Din nefericire, nu aveau cunostinta despre acest incident", a adaugat aceasta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.