Doamna Schwarzenegger a organizat discutia intre cele cinci „candidate“: doua democrate si trei republicane.
O atmosfera destinsa a caracterizat dezbaterea dintre sotiile a cinci candidati (atit democrati, cit si republicani) la Casa Alba, moderata de prima doamna a statului California, Maria Shriver, sotia guvernatorului Arnold Schwarzenegger. Cele cinci doamne participante au fost Michelle Obama, Jeri Thompson, Elizabeth Edwards, Ann Romney si Cindy McCain. Dezbaterea a fost organizata cu ocazia celei mai mari conferinte dedicate sexului frumos, in fata a 14.000 de spectatori, la Los Angeles. Ideea i-a apartinut Mariei Shriver, fosta jurnalista la NBC.

Bill Clinton, a carui sotie are cele mai mari sanse, conform sondajelor, de a ocupa Casa Alba si deci ar putea deveni primul „domn consort“ din istoria SUA, a lipsit de la dezbatere, din cauza unor suprapuneri din program. Judith Giuliani, sotia candidatului republican Rudy Giuliani, fostul primar al New Yorkului si favoritul republicanilor, a fost singura care nu a raspuns invitatiei din partea Conferintei Femeilor din California.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.