Patru parinti s-au inecat dupa ce au incercat sa isi salveze copiii care faceau surf in apele Atlanticului, intr-o statiune din Portugalia, informeaza CNN.

Patru turisti, trei britanici si un german, s-au aventurat in apele Atlanticului, impreuna cu alti trei adulti, dupa ce copiii lor, care faceau surf in apele unei plaje din apropierea Lisabonei, riscau sa isi parda viata din cauza curentilor de apa foarte puternici.

O parte dintre adulti au reusit sa se salveze pe ei si pe copii, dar patru dintre ei, nu au putut sa faca fata curentilor puternici ai Atlanticului, dupa cum informeaza cotidianul portughez Diario de Noticias.

Unul dintre parinti a decedat in larg, in timp ce trei dintre parinti nu au mai putut fi adusi la viata de catre echipa de interventie care reusise sa ii scoata la mal, a mai comentat ziarul portughez.

Un purtator de cuvant britanic a declarat, conform CNN, ca s-au facut deja aranjamente pentru ca trupurile turistilor decedati, sa fie repatriate.

Cele trei victime britanice, proveneau din orasul Wootton Bassett, din Sud-Estul Angliei, potrivit informatilor din ziarul The Guardian. Despre turistul german decedat, nu se stie inca nimic, comenteaza CNN.

Adultii isi petreceau vacanta in statiunea Sagres din Portugalia, un loc foarte cunoscut pentru surferii care accepta provocarile curentilor din Atlantic ale acestei zone.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.