Un soldat al marinei militare americane a omorat doua colege, si apoi s-a impuscat, in cursul zilei de luni. Incidentul s-a produs la baza militara din Bahrain, informeaza CNN.

Barbatul a supravietuit insa, dupa ce a incercat sa se sinucida si acum se afla, in stre critica, la un spital militar din Bahrain.

Motivul acestui incident nu a fost inca stabilit, dar Mrina militara a declarat ca nu exista nici o posibila legatura cu terorismul si ca au fost implicati numai militari ai armatei americane.

Impuscaturile au fost auzite ieri, in jurul orei locale 5:00, iar Marina a anuntat intr-un comunicat de presa ca baza militara a fost inchisa o ora dupa inccident, acestea find singurele informatii care au fost facute publice.

Un purtator de cuvant al Mrinei americane din Bahrain, a refuzat sa faca orice declaratie cu privire la cele intamplate, astfel incat presa nu a intrat inca, in posesia mai multor informatii cu privire la acest caz.

Activitatile navale din Bahrain, sprijina Flota a 5-a a Statelor Unite care supravegheaza Golful Arab, Marea Rosie, Golful Oman si parti ale Oceanului Indian.

Baza militara unde a avut loc incidentul, se afla situata in apropierea orasului Manama, capitala micului stat insular Bahrain, care este un aliat al SUA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.