Adjunctul unui serif local din oraselul Crandon, din nordul Statelor Unite, a ucis duminica, sase tineri, printre care se afla si iubita sa. Agresorul a fost la randul sau ucis de politisti dupa cateva ore, au anuntat autoritatile locale, dupa cum informeaza NewsIn.

Potrivit postului local de radio WTMJ, tinerii cu varste cuprinse intre17 si 20 de ani, se aflau la o petrecere. Postul de radio l-a identificat pe agresor, ca fiind Tyler Peterson, angajat al politiei comitatului Forest, insa toate persoanele din anturajul tanarului nu il credeau pe acesta capabil de un asemenea gest.

Potrivit postului de televiziune CNN, principalul suspect, prezentat ca fiind "inarmat si periculos", a fost impuscat la cateva ore de la drama de fortele de ordine care pornisera in cautarea lui.

Niciun detaliu despre circumstantele mortii sale nu a fost dat publicitatii. Potrivit postului de televiziune Fox News, politistul ar fi fost impuscat de un tragator de elita in comitatul vecin Ocanto, in urma unei operatiuni de cautare a acestuia.

Contactata de AFP, politia locala a refuzat sa raspunda la intrebari. Autoritatile au cerut, de asemenea, populatiei sa nu discute cu jurnalistii.

In lipsa oricarei informatii oficiale, presa s-a lansat in ipoteze cu privire la mobilul agresorului, de la o drama sentimentala la un incident care a facut necesara prezenta politistului la petrecere.

In cele cateva ore care s-au scurs intre incidentul armat si impuscarea presupusului agresor, localnicilor din Crandon li s-a interzis sa iasa din case.

"Nu exista nicio familie din micul nostru orasel, care sa nu fi fost afectata intr-un mod sau altul de aceasta drama", a declarat Tom Vollmar, unul dintre sefii politiei din comitatul Forest, de care apartine Crandon.

Asemenea incidente nu sunt rare in Statele Unite. In aprilie, un student dezechilibrat de origine sud-coreeana a ucis 33 de persoane in campusul universitatii Virginia Tech din orasul Blacksburg. Alte cinci incidente armate cu un numar mai mic de victime au avut loc intre timp.

FBI a anuntat de asemenea, luna trecuta ca peste 1,4 milioane de crime, violuri si furturi armate au fost comise in Statele Unite in 2006, si ca s-a produs cate o asemenea fapta la fiecare 22 de secunde.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.