Imagini necunoscute publicului, realizate la locul accidentului in care si-a gasit moartea printesa Diana, pe 31 august 1997, au fost prezentate in ancheta judiciara asupra acestui dramatic eveniment.
Sunt ultimele clipe din viata printesei. Diana este pe bancheta din spate a masinii, privind inapoi spre paparazzi. in fata se afla garda ei de corp, Trevor Rees-Jones, care-si acopera ochii cu mana pentru a se proteja de blituri. Alaturi este Henri Paul, cel care a condus Mercedesul. Juriul trebuie sa decida daca a fost un tragic accident sau daca Diana si iubitul ei Dodi al-Fayed au fost ucisi de serviciile secrete britanice cu acordul printului Philip, sotul reginei Elisabeta a II-a, pentru a impiedica o eventuala casatorie a printesei cu un barbat de religie musulmana, care ar fi devenit astfel "tatal vitreg al viitorului rege al Marii Britanii". Potrivit tatalui lui Dodi, care a aflat aceste detalii inedite de la avocatul printesei, Diana ar fi stiut ca urma sa fie ucisa, ca se temea pentru viata ei si ca regina era pe cale sa abdice in favoarea printului Charles.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.