Justitia italiana a ordonat punerea sub sechestru a 16 apartamente din Verona inchiriate unor imigranti ilegali si a dat amenzi de pana la 15.000 de euro proprietarilor, fapt ce reprezinta o premiera in Italia.

Judecatorul Tita Caccamo a ordonat punerea sub sechestru a apartamentelor nu numai pentru ca fusesera inchiriate unor imigranti, ci si pentru ca multe dintre ele incalcau normele de igiena si siguranta, informeaza NewsIn.

"Decizia tribunalului, curajoasa si inovatoare, ii loveste pe cei care obtin profit de pe urma imigratiei ilegale si reprezinta un avertisment pentru proprietarii care se gandesc sa incalce legea", a declarat primarul Veronei, Flavio Tosi.

Persoanele condamnate sunt in numar de 38 - proprietarii, chiriasi si cei care subinchiriaza. Proprietarii au fost amendati cu sume cuprinse intre Amenzile cuprinse intre 1.000 si 15.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.