Romania ocupa locul 56 din 141 de tari in clasamentul care ia in calcul grija fata de mediu, dar si bunastarea populatiei.
Finlanda, Islanda si Norvegia ocupa primele locuri ale clasamentului celor mai „verzi” tari de pe planeta, realizat de revista „Reader's Digest” si publicat ieri. Potrivit acestui top in care sunt incluse 141 de tari, cele trei state se remarca nu numai prin atentia acordata mediului, ci si prin grija pe care o au pentru bunastarea populatiei lor, releva AFP.

Europa este cel mai bine reprezentata, statele batranului continent ocupand opt pozitii din primele zece. Locul opt revine Australiei, iar pozitia a noua Uruguayului. Totusi, Germania se afla pe pozitia 21, Marea Britanie pe 25, iar Statele Unite ale Americii pe 23. Romania se claseaza pe pozitia 56, urmata de Trinidad&Tobago, Georgia, Kazahstan si Moldova.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.