Conform afirmatiilor unor medici specialisti americani renumiti in SUA, presedintele George W. Bush ar trebui sa se teama pentru viata lui.
Surse de la Casa Alba au declarat pentru "National Enquirer" ca liderul este ingrozit de faptul ca ar putea muri oricand, din cauza aritmiei cardiace grave de care sufera si de aceea i-a rugat pe medici sa-l "doteze" cu un defibrilator portabil ultimul racnet, care, la cel mai mic semn de oboseala a inimii, aplica socuri electrice si "trezesc" din nou cordul.

Medicii americani au afirmat ca aritmia cardiaca grava este cauza mai multor factori: hipertiroidie, hipertensiune, precum si abuzul de alcool. Aceasta nu este singura problema a presedintelui Bush: sotia lui, Laura vrea sa divorteze. Bush le-ar fi spus apropiatilor ca "este disperat sa o pastreze pe prima doamna si ca un divort l-ar omori pe loc".


Despre autor:

Sursa: Antena3.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.