Presedintele american George W. Bush, secretarul de stat Condoleezza Rice si secretarul american al apararii Robert Gates efectueaza vizite-surpriza in Irak, au anuntat Casa Alba si Pentagonul.

Bush a aterizat astzi la baza aeriana al-Assad de la vest de Bagdad, a anuntat Casa Alba. El este insotit, potrivit Reuters, de secretarul de stat Condoleezza Rice, si consilierul pentru securitate nationala Steven Hadley.

Vizita oficialilor americani intervine in contextul in care Washingtonul asteapta un raport al comandantului trupelor americane din Irak David Petraeus si al ambasadorului Ryan Crocker despre situatia din Irak, la jumatatea lunii septembrie, informeaza NewsIn.

Administratia este supusa la presiuni din ce in ce mai intense din partea opiniei publice si a majoritatii democrate din Congres pentru a retrage trupele din Irak.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.