Procuratura a emis mandat de arestare pe numele magnatului Ryszard Krauze, al cincilea pe lista celor mai bogati oameni din Polonia.
Parchetul polonez a decis arestarea magnatului Ryszard Krauze, directorul executiv al companiei Prokom Software si unul dintre cei mai bogati oameni din Polonia. Decizia a fost luata la scurt timp de la retinerea fostului ministru de interne, Janusz Kaczmarek, acuzat de obstructionarea justitiei.

Krauze a fost de negasit joi seara, cand anchetatorii i-au perchezitionat locui­nta de la Gadynia, din nordul Poloniei. "Din punct de vedere juridic, este considerat suspect", a declarat procurorul ge­neral Dariusz Barski, fara a preciza pentru care din afacerile grupului infor­matic Prokom ar fi arestat. Presa de la Varsovia crede ca decizia Parchetului are legatura cu retinerea fostului ministru de interne Janusz Kaczmarek, aflat in centrul unui scandal politic calificat de opozitie drept Watergate-ul polonez.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.