Fosta sotie a unui sinucigas implicat in atentatele de la Londra a acceptat sa vorbeasca despre timpul petrecut alaturi de Jermaine Lindsay.

Opt zile, atit a a durat casnicia dintre Aoife Nadiah Molloy si Jermaine Lindsay. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei agentii matrimoniale. Ziua in care s-au intilnit pentru prima data a fost in mod bizar si ziua nuntii, povesteste Aoife pentru „The Sun“. Traditionalele intilniri premaritale s-au petrecut la telefon, ea fiind in Irlanda, el in Anglia. Si tot cu ajutorul serviciilor de telefonie cei doi au consimtit sa se casatoreasca.

La vremea aceea, nici nu-i trecea prin cap lui Aoife ca isi va lega destinul de cel care pe 7 iulie 2005 va fi responsabil pentru pierderea a 27 de vieti, inclusiv a sa, in atentatul cu bomba din Piccadilly Line, in apropierea statiei de metrou londoneze King's Cross. Odata ceruta in casatorie, Aoife si-a facut bagajele, si-a anuntat familia si a pornit catre Leeds, unde o astepta Lindsay.

„Am fost extrem de uimita - era atit de tinar, desirat si slab, incit am crezut ca sufera de anorexie sau chiar de SIDA. Avea capul acoperit in stilul islamic, purta o roba alba si deasupra o geaca de piele“, s-a plins Aoife. De asemenea, am fost uluita de primele lui cuvinte: „Ce defecte de caracter ai?“

„Nu mi-am putut crede urechilor. Ceea ce mi-a spus cu siguranta nu este unul dintre lucrurile pe care te astepti sa le auzi de la viitorul sot. S-a simtit dator sa ma ia de nevasta, pentru ca batusem drumul tocmai din Irlanda“, a adaugat Aoife.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.