O persoana a murit si cel putin sase au fost ranite in urma unei furtuni de scurta durata, dar foarte violenta. Furtuna a provocat in urma cu doua zile haos in transportul public din New York, care risca sa nu functioneze la capacitatea normala nici joi, relateaza AFP.

O minitornada s-a inregistrat in cartierul Brooklyn, unde rafalele de vant au depasit viteza de 200 de kilometri pe ora. Strazile au fost blocate de copacii cazuti, au fost avariate masini si case, informeaza NewsIn.

O femeie a fost gasita moarta in masina sa inundata intr-un tunel si cel putin sase persoane au fost ranite, potrivit presei locale.

Trenurile si cursele aeriene au avut intarzieri, bulevardele au fost inundate, dar metroul era cel mai afectat, joi dimineata, traficul fiind intrerupt pe mai multe linii din cauza ca sistemul de semnalizare nu functiona.
Milioane de persoane nu au putut merge la timp la locurile lor de munca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.