Cel putin 69 de persoane si-au pierdut viata ieri, in Bagdad, in trei atentate cu masini-capcana, au anuntat serviciile de securitate, citate de AFP.

Un camion-capcana care a explodat in apropierea unei benzinarii din vestul capitalei a facut cele mai multe victime: 50 de morti si 60 de raniti, potrivit serviciilor de securitate. Bilantul precedent era de 13 morti si 67 de raniti.

Cu cateva ore mai devreme, o masina-capcana a explodat in apropierea cartierului comercial Karrada din centru, 16 persoane pierzandu-si viata si alte 14 fiind ranite, informeaza NewsIn.

O bomba a explodat in cartierul Dura din sud. Atacul s-a soldat cu trei morti si cinci raniti, potrivit serviciilor de securitate.

Marti, patru militari americani au fost ucisi si alti sase au fost raniti, in doua atacuri in Irak, potrivit armatei SUA. Aceste decese fac ca numarul soldatilor americani care au murit in Irak sa ajunga la 3.653, dintre care 83 in luna iulie, potrivit unui bilant al AFP, bazat pe cifrele furnizate de Pentagon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.