Imaginea fostei Prime Doamne a Americii, posibil viitor presedinte, a fost serios afectata de publicarea unor scrisori pe care le-a scris in studentie.
O persoana neincrezatoare, nesociabila, care se indoieste de propriile calitati, chiar depresiva de multe ori - asa pare sa fi fost senatorul republican Hillary Clinton (fosta Rodham) in anii adolescentei.

Campania sa electorala este una dintre cel mai bine regizate si calculate din istoria moderna a SUA, relateaza cotidianul „The Independent”, care spune ca mesajele ei sint moderate si atent selectate, Hillary fiind definita ca “un automat politic”. Tocmai de aceea, publicarea in detaliu a unor scrisori intime scrise de tinara Hillary Rodham unui fost coleg de liceu a stirnit un mare interes si a dat nastere unor dezbateri legate de ambitiile sale politice, dusmanii sai intrebindu-se deja daca este potrivita pentru a conduce tara.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.