Organizatia Greenpeace a anuntat miercuri ca este in cautare de voluntari care sa pozeze goi pentru un fotograf renumit, pe un ghetat din Alpii elvetieni, in cadrul unei campanii impotriva incalzirii globale, potrivit AFP.

Fotografiile vor fi realizate de Spencer Tunick, renumit pentru lucrarile sale in care apar multimi impresionante de oameni dezbracati, realizate in locuri publice. Tunick a fost contactat de Greenpeace pentru a atrage atentia publicului asupra topirii ghetarilor.

Potrivit organizatiei, lucrarea "va simboliza vulnerabilitatea ghetarilor si fragilitatea corpului uman" si "trebuie sa miste populatia si sa o motiveze sa faca ceva contra schimbarilor climatice".

In alte fotografii celebre ale sale, Tunick a ales sa imortalizeze oameni dezbracati in fata Bienalei din Lyon, pe un pod din Cleveland, intr-un supermarket sau intr-o statie de metrou din New York. Anul trecut, aproximativ 18.000 de persoane au pozat pentru fotograf in piata Zocalo din Mexic.

Sedinta foto pe ghetar este prevazuta pentru 18 si 19 august, intr-un loc din munti, secret deocamdata, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.