Washingtonpost.com, editia online a publicatiei "The Washington Post", a fost nominalizata la Premiile Emmy pentru Stiri si Documentare TV, la categoria Acoperirea online a evenimentelor, cu un material despre intrarea Romaniei in UE, informeaza site-ul oficial al competitiei, Emmyonline.org.

Materialul, denumit "Sperantele Romaniei stau in Uniunea Europeana" ("Romania's Hopes Lie With The European Union"), a fost semnat de reporterul Kevin Sullivan si de senior video-jurnalistul Travis Fox, informeaza NewsIn.

La aceeasi categorie, Acoperirea online a evenimentelor, au mai fost nominalizate reportajele "Chicago: Little Mexico" al publicatiei online Frontline/World Rough Cut, "Sudan: Country in Crisis" al NationalGeographic.com, reportajul "Voices of the Fallen" al editiei online Newsweek.com si "Michigan Marines: Band of Brothers" al Freep.com/Detroit Free Press.

Washingtonpost.com este editia online a publicatiei "The Washington Post", cel mai vechi cotidian din capitala Statelor Unite, care a fost infiintat in 1877.

Gala celei de-a 28-a editie a Premiilor Emmy pentru Stiri si Documentare TV se va desfasura in data de 24 septembrie la New York. Premiile sunt acordate de Academia americana de televiziune, arta si stiinta (National Academy of Television Arts & Sciences). Aceasta mai acorda anual, printre altele, si Premiile Emmy pentru Stiri, Sport si Programe din timpul zilei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.