Un celebru site de vanzari ofera pe piata o solutie pentru razboiul din Irak. Pretul de pornire este de 5 milioane de dolari. Pentru moment, insa, cea mai generoasa oferta s-a ridicat la 99 de dolari si 99 de centi.

Cotidianul New York Post l-a identificat pe vanzator in persoana lui Thad Krasnesky, capitan in armata terestra a SUA. Thad, care apare pe site cu cu pseudonim, a precizat pentru cotidianul citat ca este ofiter de informatii si ca nu este multumit de modul in care este gestionat in prezent razboiul din Irak. El a adaugat ca este un bun cunoscator al limbii, culturii, istoriei si religiei oamenilor din regiune.

Ofiterul mai pretinde ca a lucrat in serviciile militare de informatii in cursul celor doua razboaie din Irak si ca a planificat peste 400 de operatii.

Experienta si cunostintele detinute i-au permis sa elaboreze un plan care, considera el, va aduce victoria pentru Statele Unite ale Americii. Thad se asteapta la cumparatori precum membri ai Congresului sau candidati la presedintia Statelor Unite ale Americii.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.