Presedintele cubanez Fidel Castro (78 de ani) a criticat in termeni extrem de duri revista americana Forbes pentru ca l-a inclus pe lista celor mai bogati guvernanti ai lumii, cu o avere estimata la 550 de milioane de dolari. "Este o infamie sa se vorbeasca despre averea lui Castro, sa fiu clasat imediat dupa regina Marii Britanii. De parca as fi Mobutu sau unul dintre atatia milionari - acesti hoti si pradatori pe care imperiul i-a alaptat si i-a protejat pe aici si pe aiurea", a ripostat extrem de ofuscat "El lider maximo".

"Ar trebui verificat unde sunt banii acestor persoane", a mai spus liderul cubanez, care a adaugat ca nu exclude posibilitatea de a depune plangere impotriva celebrei reviste americane. La randul lor, autoritatile americane au catalogat "Forbes" drept "o revista americana prea putin credibila". In plus, guvernul cubanez a dat publicitatii un comunicat prin care au etichetat cele scrise de Forbes drept "calomnie, un exemplu evident de minciuni americane".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.