La scurt timp dupa ce numarul doi al retelei teroriste Al Qaeda, Ayman al-Zawahri a amenintat SUA cu noi atacuri si atentate, serviciile speciale americane au avertizat ca gruparea celui mai cautat om din lume, Osama ben Laden, si-a refacut capacitatea de desfasurare a operatiunilor ei criminale.
Actiuni de genul atentatului de la 11 septembrie. Evident, Al Qaeda a reusit sa-si regrupeze fortele la granita afgano-pakistaneza, in pofida eforturilor comunitatii internationale de a distruge aceasta retea terorista. Ca o dovada a estimarilor spionajului SUA, al-Zawahri a iesit ieri cu alt apel, adresat, de aceasta data musulmanilor pakistanezi, chemati la razbunare si razboi sfant, la o zi dupa asaltul armatei impotriva Moscheii rosii din Islamabad. "Aceata crima trebuie pedepsita. Daca nu veti riposta, presedintele Pervez Musharraf nu va ierta pe nici unul din voi", a afirmat numarul doi al Al Qaeda. "Salvarea voastra rezida doar in Jihad. Datoria voastra este de a-i sustine pe mudjahedinii din Afganistan", a adaugat el.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.