Ancheta a stabilit cine si cum l-a otravit pe Viktor Iuscenko. Vestea a dat-o insusi presedintele Ucrainei, in direct pe micile ecrane.
"S-a ajuns la lucruri concrete: cine a pregatit portia, cine a adus-o la locul faptei si cum a fost ea <servita>, la ce ora s-a produs actiunea si ce alimente au fost folosite", a anuntat seful statului. "Au mai ramas cativa nemernici care trebuie prinsi si deferiti justitiei", a adaugat liderul de la Kiev, care saptamana viitoare intentioneaza sa intreprinda o vizita in Rusia inclusiv pentru convorbiri cu omologul sau, Vladimir Putin, mult timp suspectat ca s-ar fi aflat in spatele acestei misterioase povesti de otravire.

S-a facut mult haz pe seama otravirii mele, a adaugat Iuscenko. "Unii mi-au recomandat sa mananc salam, altii sa beau clor, ca-mi trece. S-au gasit chiar voci care sa afirme ca nu a fost decat o operatie estetica esuata. Am trecut prin toate astea", a adaugat Iuscenko. Printre altele, presa de la Kiev scria ieri ca Iuscenko este gata sa-l numeasca pe vesnicul lui rival si adversar politic, Viktor Ianukovici, in functia de premier, daca noua coalitie politica formata de presedinte va castiga legislativele anticipate din septembrie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.