Un criminal in serie, care a omorit 21 de copii, a fost spinzurat in centrul orasului iranian Pakdasht, dupa ce mama uneia dintre victime a tinut sa ii puna streangul pe git cu mina ei. Mohammad Bijeh a fost declarat "perversul pamintului" de catre un tribunal islamic si condamnat la moarte in public, 15 ani de inchisoare si 100 de lovituri de bici.

Barbatul de doar 22 de ani, cu barba nerasa de citeva zile, a fost urcat cu miinile legate la spate in remorca unui camion si biciuit pina la singe, in timp ce oamenii veniti sa priveasca strigau "mai tare, mai tare". A lesinat si si-a revenit de citeva ori, dar a indurat tot supliciul fara a scoate macar un tipat si fara a arunca macar o privire spre familiile victimelor sale. La un moment dat un adolescent de 17 ani, fratele uneia dintre victime, a urcat in camion si l-a injunghiat in spate. A fost nevoie de forta pentru ca cele citeva zeci de soldati sa ii poata tine la distanta pe oamenii furiosi.

Bijeh a fost apoi spinzurat in timp ce multimea inraita striga "balansati-l". Bijeh a agonizat timp de citeva minute, iar peste toate tipetele multimii se auzea un glas puternic de barbat nervos care striga cit putea de tare "sa nu il uiti pe Payman, pe micul meu Payman". "Este cea mai frumoasa zi din viata mea. As fi vrut sa il spinzur si sa ii dau foc cu mina mea", a afirmat Ali Khosravi, al carui fiu de 10 ani a fost ucis si apoi ars de catre Bijeh.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.