Alegerile anticipate, adoptarea unei Constitutii a Regatului Unit, retragerea finala din Irak, incetarea „slugarniciei“ fata de Washington, dar continuarea parteneriatului cu SUA si mentinerea suveranitatii Marii Britanii in cadrul UE – cateva dintre prioritatile noului premier Gordon Brown
Tony Blair ii preda, astazi, fraiele puterii lui Gordon Brown, dupa sase saptamani de cand a anuntat o data exacta a retragerii, insa la mai bine de un an de cand i se cere sa plece si de cand sustinerea britanicilor pentru actiunile sale nu depaseste 26 la suta in sondaje.

De la presedintele George W. Bush, care se vede ramas fara cel numit de presa „catelusul sau Blair”, pana la Traian Basescu, care se vede cu un nou partener pe „Axa”, toate capitalele lumii asteapta sa vada cine e cu adevarat acest Gordon Brown si ce va aduce nou.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.