Presedintele rus Vladimir Putin, care l-a primit, ieri, la Kremlin, pe presedintele moldovean, Vladimir Voronin, a anuntat ca a cerut deja reluarea importurilor de vin de peste Prut, care, de anul trecut, fusesera supuse embargoului rus.
Chiar daca nu se cunosc amanunte legate de tete-a-tete-ul celor doi sefi de stat, cu sigurantaPutin si Voronin au abordat, din nou, problema transnistreana. Agentiile de stiri din Rusia au informat ca, in timpul filmarilor protocolare anterioare intrevederii cu usile inchise, liderul de la Kremlin s-a declarat multumit de evolutia relatiilor moldo-ruse din ultimul timp, transmite corespondentul BBC la Chisinau. Judecand dupa datele statistice, a spus presedintele rus adresandu-i-se lui Vladimir Voronin, relatiile noastre se dezvolta destul de bine. "Stiti ca s-au facut, reciproc, primii pasi pentru a debloca situatia din mai multe domenii. In agricultura este vorba de produsele vegetale si carne.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.