"Castigarea de catre candidatul Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD), Alexandru Corduneanu, a alegerilor pentru Primaria capitalei Republicii Moldova, ar putea netezi calea in vederea infratirii Iasilor cu Chisinaul si ar conduce la relansarea relatiilor bilaterale dintre cele doua orase", a declarat deputatul democrat Petru Movila.
Acesta a precizat ca, in cazul unei victorii a lui Alexandru Corduneanu, PD si PPCD vor pune in aplicare un "plan comun" pentru extinderea relatiilor economice, sociale si sportive dintre cele doua "capitale ale Moldovei". "Acest plan are in vedere organizarea, poate chiar in acest an, a unui Targ de vinuri, care sa se desfasoare simultan la Iasi si la Chisinau si, nu in ultimul rand, incheierea unui protocol privind atragerea fortei de munca specializate din Republica Moldova, care sa lucreze la Iasi", a adaugat Petru Movila.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.