Coranul este structurat matematic, o dovada ca aceasta carte sfanta este opera lui Allah, afirma un om de afaceri egiptean pe baza unui program informatic conceput de el, relateaza AFP.
'Coranul este o opera a lui Allah, iar aceasta descoperire este dovada de neinlaturat', a declarat in cursul unei conferinte de presa Ibrahim Kamel, un arhitect si om de afaceri care locuieste la Geneva. Potrivit lui Kamel, care reia si completeaza o teza din anii 1980, Coranul raspunde la un 'model informatic codificat', legat in special de cifra 19. Printre exemplele citate de omul de afaceri: numarul literelor, cuvintelor, capitolelor si versetelor Coranului ar fi toate multiple de 19.

Mai mult, numarul capitolelor este egal cu 114, capitolul numarul 14 contine sase versete, daca se imparte 114 la 6 rezulta 19. Aceasta teza in privinta 'miracolelor numerice' ale Coranului a fost validata de 'comitete islamice specializate conduse de marele seic Mohammed Tantaoui', principalul demnitar musulman din Egipt, a afirma Kamel. Omul de afaceri a anuntat, de asemenea, crearea in Cipru a unei societati numite 'Ultimul mesaj' insarcinata cu comercializarea versiunii informatizate a descoperirii sale.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.