Agentia americana de informatii CIA si-a lansat luni un nou site pentru a-si spori popularitatea, care pastreaza insa nota de mister si de stralucire ce inconjoara agentia, transmite AFP.
Pe pagina de intampinare pot fi vazute picioarele a doi agenti, un barbat si o femeie care tine un dosar in mana, ale caror umbre sunt proiectate pe sigla CIA - un cap de vultur si o roza a vanturilor. 'Noul site reafirma angajamentul CIA de a impartasi cat mai multe informatii posibil cu poporul american', a declarat directorul agentiei, Michael Hayden, intr-un comunicat.

Criticata pentru ca nu a impiedicat atentatele din 11 septembrie, pentru ca a furnizat informatii gresite in legatura cu presupusul arsenal al fostului presedinte irakian Saddam Hussein si pentru inchisorile secrete, CIA arata pe site: 'Suntem prima linie de aparare a tarii. Noi facem ceea ce altii nu pot face si mergem unde altii nu pot merge'. Pagina electronica ofera si posibilitatea efectuarii unui tur virtual al sediului agentiei din Langley, fotografii ale echipamentelor spionilor disponibile la muzeul CIA si jocuri pentru copii.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.