Conform unui studiu care a incercat sa determine daca lumina soarelui ii face pe oameni mai fericiti, se pare ca Danemarca are toate calitatile pe care cetatenii ei si le doresc.

Dupa ce au fost intrebati daca se simt bine in zona in care locuiesc, danezii au apreciat pe o scara de la unu la zece ca se simt cam de nota 8,3! Toti ceilalti europeni au acordat note mai mici tarilor lor.

Toti nordicii sunt multumiti

tarile din Peninsula Scandinava domina topul fericirii europene. Alaturi de danezi, pe locul doi s-au situat finlandezii, care si-au acordat nota 8,1. Suedezii si olandezii s-au plasat, la egalitate, pe locul trei, cu nota 8. La coada clasamentului se afla italienii, grecii si portughezii, care au acordat note foarte mici tarilor in care locuiesc si au invocat la categoria "neplaceri si probleme" caldura exagerata, seceta si prezenta suparatoare a tantarilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.