La cateva zile dupa ce printul William s-a despartit de prietena sa Kate Middleton, in presa britanica au aparut mai multe versiuni ale motivelor pentru care cei doi nu mai sunt impreuna.
Unele ziare scriu ca numeroasele gafe ale mamei lui Middleton ar putea fi de vina, in timp ce tabloidele scriu ca acestia ar fi decis sa se desparta inca de luna trecuta pe cand se aflau la ski in Alpi. The Daily Telegraph raporteaza ca mama lui Middleton, fosta stewardeza, ar fi folosit un vocabular comun clasei de mijloc si nu aristocratiei. In acelasi timp, mai multe ziare spun ca decizia de a se desparti de Kate nu apartine printului, ci familiei sale, care s-a intalnit intr-un consiliu sa dezbata aceasta problema. Alte ziare scriu ca William i-a marturisit printului Charles ca Middleton a vrut mai mult de la acesta relatie si ca el nu a dorit sa isi ia un angajament ferm. Conform lui The Sun care citeaza o sursa anonima din apropierea cuplului, Kate si William au decis sa se desparta pe cand se aflau luna trecuta in Elvetia.

"Nu se stie ce si-au spus cei doi, dar au vorbit mai multe ore despre viitorul lor", a spus sursa. "Cred ca fiecare isi dorea lucruri diferite... William se simte prea tanar si nu vrea sa renunte la libertatea pe care i-o da viata in armata". Tony Blair spune ca cele mai multe zvonuri despre despartirea celor doi sunt prostii si sfatuieste presa sa ii lase pe Kate si William in pace sa isi vada de viata lor.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.