Muzeul farselor din San Diego, California, a ntocmit un clasament al celor mai reusite farse de 1 Aprilie care au aparut de-a lungul timpului n presa din ntreaga lume, printre care se afla spaghete ce cresc n copaci, hamburgeri pentru stngaci sau descoperirea de noi specii de animale.

In anul 1957, intr-o emisiune difuzata la BBC, se anunta ca, datorita unei ierni blande si dupa disparitia insectelor, agricultorii elvetieni vor avea o recolta exceptionala de spaghete care cresc direct in copaci. Anuntul a dus la asaltarea postului cu telefoane din partea telespectatorilor care voiau sa afle cum se pot cultiva pastele fainoase in copaci.

In 1962, Suedia avea o singura retea de televiziune, care difuza emisiuni alb-negru. Un tehnician a aparut pe ecrane si a anuntat telespectatorii ca, gratie unei noi tehnologii, pot vedea imaginile de pe micul ecran in culori daca atarna in fata ecranului un ciorap de nailon.

In anul 1998, reteaua de restaurante fast-food Burger King, ce are in meniu hamburgerul "Whopper", a publicat in cotidianul american "Today" o reclama de o pagina la produsul "Whopper pentru stangaci", special conceput pentru cele 32 de milioane de americani stangaci. In urma publicitatii, mii de clienti Burger King au cerut in restaurante noul produs.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.