Presedintele cubanez Fidel Castro va reveni la conducerea tarii din 28 aprilie, sustine presedintele Boliviei, Evo Morales, citat de presa boliviana de ieri.
Potrivit spuselor lui Morales, revenirea pe scena politica a lui Castro, 80 de ani, se va produce cu prilejul celei de-a treia aniversari de la crearea Alternativei Bolivariene a Americilor (ALBA), si pentru a sarbatori primul an scurs de la semnarea, la Havana, a Tratatului Comercial al Popoarelor (Bolivia, Cuba, Venezuela).

Marcarea festiva a celor doua evenimente "va fi ocazia de a asista la intoarcerea fratelui nostru Fidel la presedintia Cubei", a spus Morales, adaugand ca la eveniment "vor participa presedintii a sase tari". Liderul bolivian nu a indicat sursa informatiei sale. Se stie insa ca, in octombrie anul trecut, Morales a mai anuntat revenirea la putere a lui Castro, care ar fi urmat sa se produca atunci "in doua-trei saptamani".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.