Piero Lombardo, un italian stabilit in Romania, detine la Bucuresti o afacere mai putin obisnuita. Lombardo are o agentie care ofera, contra cost, fireste, alibiuri pentru aventurile persoanelor infidele.
Vreti sa petreceti un weekend sau o saptamana singuri, sau impreuna cu un prieten sau o prietena? Vreti sa va distrati in alta tara, sau doriti sa revedeti un prieten/prietena si nu stiti ce sa spuneti celor din familie? Solutia suntem noi, spune agentia patronata de Lombardo. "Noi va vom trimite un e-mail prin care va informam de participarea dumneavoastra la un congres, o intalnire de afaceri, o sedinta, un concurs de vanatoare sau de pescuit etc...(acest lucru il vom decide impreuna) intr-o tara ca: Romania, Spania, America, China etc...(vom decide impreuna).

Ulterior, veti primi materiale care sa ateste participarea dumneavoastra la evenimentul la care ati fost invitat (scrumiere, agende, tricouri, diplome etc). Bineinteles ca acest lucru va fi stiut de dumneavoastra si de agentia noastra. Nimeni altcineva nu va afla vreodata adevarul", suna oferta italianului. Lombardo promite, asadar alibiuri pentru orice aventura, pentru ca imaginatia agentiei in a crea povesti de acoperire este bogata. Oferta include si serviciul de a raspunde credibil la orice telefon de verificare a clientului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.