De Martisor, evazionistii din Rusia primesc doua daruri de la Putin: sezonul amnistiei fiscale si supraveghere mai atenta.

Conform noii legi a amnistiei fiscale, indivizii care nu au platit taxe pe venit in perioada 2001-2006 au acum posibilitatea de a scapa nepedepsiti, daca declara sumele pentru care nu au platit dari si achita 13% (nivelul taxei pe venit in Rusia) din sumele anuntate.

Nu exista limite superioare si inferioare pentru sumele care pot fi declarate. Autoritatile fiscale au promis ca nu vor incepe o cursa impotriva rau-platnicilor, desi nu exista nici o garantie legala ca aceasta nu se va intimpla.

Legea ar putea fi de fapt un semn al lui Putin (foto) ca oligarhii care au comis ilegalitati in procesul de adunare a averii pot sta linistiti in Rusia atit timp cit isi "marturisesc pacatele" si se pun astfel la mina autoritatilor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.