O profesoara de la un liceu din statul american West Virginia a fost arestata pentru o acuzatie care a socat orasul in care acesta preda: ea a recunoscut ca a facut sex cu cinci din elevii sai. Cel putin doi dintre ei au mai putin de 16 ani.

Politia a arestat-o pe profesoara in urma plangerii impotriva femeii. Orasul Strange Creek se afla in stare de soc dupa ce s-a aflat ca una din profesoarele de la liceul local, Toni Lynn Woods, in varsta de 37 de ani, a recunoscut ca a abuzat sexual de cinci din elevii sai. Politia a emis mandatul de arestare dupa a primit informatia chiar de la parintii unuia din elevii abuzati. Dupa ce a fost arestata, Woods a recunoscut ca a facut sex normal de patru ori cu trei din elevi si sex oral cu ceilalti doi. Un oficial al comitatului Braxton, statul West Virginia, a declarat ca "sistemul de invatamant a reactionat prompt, astfel incat orice risc pentru elevi sa fie indepartat imediat".

Reprezentantii politiei au afirmat ca exista posibilitatea ca profesoara sa fi abuzat sexual de mai multi elevi, dar ca deocamdata nu au mai fost depuse plangeri impotriva ei. Profesoara isi asteapta acum procesul la inchisoarea Central Regional, din orasul Sutton si poate fi eliberata pe o cautiune in valoare de 100.000 de dolari. Dupa ce a fost arestata si pusa sub acuzare, Toni Lynn Woods si-a dat demisia de la liceu si si-a predat si certificatul de profesor.

Cel mai cunoscut caz de pedofilie la scoala

Mary Kay Letourneau (foto) a devenit celebra dupa ce a avut doi copii cu unul dintre elevii ei minori. Ea a executat sapte ani si jumatate de inchisoare, fiind condamnata in 1997, pentru violarea unui minor, dupa ce a recunoscut ca a avut o relatie cu unul dintre elevii ei din clasa a VI-a, Vili Fualaau, atunci in varsta de 12 ani. in august 2004, dupa ce Letourneau a iesit din inchisoare, judecatorii au hotarat ca ea poate sa se intalneasca cu fostul iubit. Profesoara a declarat ca intentioneaza sa se marite cu tatal copiilor ei


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.