Sony Ericsson a lansat, la 1 martie, pe piata telefoanelor mobile modelul W800, un telefon-walkman care-i permite utilizatorului sa asculte muzica, sa vorbeasca la telefon, sa faca fotografii si sa inregistreze imagini video.

Modelul W800 este primul aparat care combina proprietatile unui telefon mobil, ale unui player digital ce reda sunetul cu inalta fidelitate si ale unei camere video de doi megapixeli. Telefonul, care cintareste mai putin de 100 de grame, este echipat cu casti stereo si poate stoca in jur de 150 de melodii in formatele standard MP3 si AAC. W800 este echipat si cu un software Disk2Phone care permite transferul rapid si de calitate al muzicii de pe CD-uri pe telefon, prin intermediul unui calculator.

Utilizatorul poate sa preia apeluri in timp ce asculta muzica, intrucit sunetul de apel se aude in casti. Daca acesta alege sa raspunda la apel, muzica este intrerupta pe durata conversatiei. Telefonul si player-ul pot fi folosite independent unul de altul, adica posesorul lui W800 poate alege sa-si inchida telefonul si sa asculte doar muzica, folosind un singur buton care porneste sau opreste muzica.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.