Materialul video donat de un cameraman amator unui muzeu din Texas, SUA, in care apareau imagini filmate cu numai cateva secunde inainte de asasinarea fostului presedinte american John F. Kennedy, a elucidat un mister care dainuia inca de la tragicul eveniment.
In acelasi timp, insa, imaginile ofera un detaliu crucial pentru cei care sunt pasionati de acest subiect - sacoul presedintelui se "incretise" peste zona din spatele gatului. Acest detaliu vine in intampinarea sustinatorilor teoriei conspiratiei, care se intrebau de ce gaura din sacoul lui Kennedy nu corespunde cu locul prin care a intrat glontul. Filmul - noteaza Reuters si The New York Times - a fost donat muzeului Sixth Floor din Dallas de catre George Jefferies, un cameraman amator. Localizat in cladirea din care Lee Harvey Oswald, aflat la o fereastra de la etajul al saselea al imobilului, l-a impuscat pe John Kennedy, la 22 noiembrie 1963, muzeul este dedicat vietii presedintelui american si evenimentelor legate de asasinarea sa.

"Un detaliu interesant pentru sustinatorii teoriei conspiratiei este acela ca haina lui Kennedy pare sa se fi incretit in partea de deasupra spatelui", a declarat custodele muzeului, Gary Mack. Acest detaliu - a mai precizat dl. Mack - vine sa contrazica teoriile conform carora John F. Kennedy a fost ucis cu cel putin trei focuri de arma. John F. Kennedy a fost al 35-lea presedinte al Statelor Unite, in perioada 1961 - 1963.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.