Hillary Clinton, care porneste favorita intre democrati, a inceput sa aiba probleme, fapt ce nu a surprins pe nimeni.
Hillary Clinton este antipatica, nu are sarmul necesar oricarui om politic si nici capacitatea de a ajunge la inima americanilor. Cariera sa politica a fost scurta si bazata pe sprijinul sotului ei. Democratii o considera mult prea conservatoare, iar republicanii nu au incredere in ea. Insa Hillary are in spate un bloc de putere deloc de neglijat, este de parere Florentino Portero in editorialul sau publicat de ziarul ABC. Lui Hillary ii va fi mai greu sa castige alegerile primare ale partidului sau decat sa castige alegerile prezidentiale.

Oricat de mult sprijin economic sau politic ar avea, ea este lipsita de farmecul personal si de extraordinara capacitate a sotului ei, astfel incat lui Hillary ii va fi greu in fata unor demagogi precum Edwards sau a unor personalitati carismatice de talia lui Barak Obama, ambii adevarate "pedigri-uri" de stanga. In ultimele saptamani, de la confirmarea in ianuarie a ambitiilor sale prezidentiale, Hillary desfasoara unul din ritualurile obligatorii pentru orice aspirant la Casa Alba: participarea la mitingurile multitudinare din statele Iowa si New Hampshire.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.