Fotografia fostului spion rus Aleksandr Litvinenko era folosita ca tinta la antrenamentele agentilor FSB! Nu, nu e o gluma proasta. Este purul adevar. Exista imagini, dovezi incontestabile. si unde, culmea, apare inclusiv presedintele camerei superioare a parlamentului de la Moscova, Serghei Mironov. Informatia a aparut inca de luni in presa rusa, dar scandalul a prins proportii ieri.

Publicatia britanica "The Times" a consacrat acestui subiect spatii ample sub titlul "Serviciile speciale si-au exersat abilitatile de tragatori pe poza lui Litvinenko". in loc de comentarii sunt citate afirmatiile unuia din prietenii agentului otravit la Londra cu poloniu, Aleksandr Goldarb. "Litvinenko a fost un dusman inrait al spionilor rusi", a afirmat el, estimand ca aceasta descoperire nu face decat sa confirme ipoteza potrivit careia in spatele asasinarii fostului ofiter FSB se afla Kremlinul.

Autoritatile moscovite s-au abtinut de la comentarii. S-au disculpat stangaci: "Nu stiam cine este in poza", a declarat directorul centrului Viteaz, unde au fost surprinse cadrele incriminatorii. "Un desen cu chipul unui om cu arma in mana. Sunt sute astfel de schite", a adaugat el.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.