Blair si Ministrul de Finante, luati la intrebari. Proaspat sosit in India, ministrul britanic de Finante, Gordon Brown, a nimerit in mijlocul unei nemultumiri nationale cauzate de cel mai recent Big Brother filmat la Londra.

O controversata emisiune de televiziune a cam aprins relatiile dintre Marea Britanie si India. Pana si premierul Tony Blair s-a trezit interpelat in Parlament cu privire la discriminarea de care ar avea parte o concurenta indiana din casa Big Brother si a trebuit sa marturiseasca, foarte candid, ca nu urmareste respectiva productie.

Mai putin noroc a avut insa ministrul de Finante. In timpul primei conferinte de presa, sustinuta in India, unde se afla pentru cateva zile, Gordon Brown a constatat ca pe jurnalisti ii preocupa in principal scandalul in care este implicata o indianca in varsta de 31 de ani, Shilpa Shetty, o celebra actrita de televiziune de la Hollywood, care a ajuns batjocura concurentilor din casa Big Brother, varianta cu celebritati.

PLANGERI

Emisiunea "Celebrity Big Brother", filmata in Anglia si transmisa de postul de televiziune Channel 4, este urmarita, potrivit unor estimari, de aproximativ 4,5 milioane de telespectatori britanici. Cei mai multi dintre concurenti o iau peste picior pe Shilpa, buna vorbitoare de limba engleza, dar cu accent. Din cauza stilului sau sofisticat si a accentului, tanara actrita este tratata "ca un caine", sustin multi dintre telespectatori


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.