Conducerea Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD) va fi in drept sa nu recunoasca valabilitatea rezultatelor alegerilor din Republica Moldova "daca mostrele de terorism mediatic la adresa PPCD si a liderului acestuia, Iurie Rosca, nu vor fi reprimate din start de Comisia Electorala Centrala (CEC)", informeaza un comunicat al Biroului de presa al PPCD, preluat de Romanian Global News.

Crestin-democratii atrag atentia OSCE, Consiliului Europei, institutiilor diplomatice acreditate, organismelor internationale care supravegheaza procesul electoral din Republica Moldova asupra faptului ca "in urma loviturilor murdare ale regimului Voronin, atmosfera politica este atat de tensionata, incat ar putea servi drept cauza a unei instabilitati sociale fara precedent si a destabilizarii situatiei social-politice atat in preajma scrutinului, cat si dupa". "Actiunile de manipulare mediatica a opiniei publice prin bestializarea opozitiei crestin-democrate, prin atacuri infame la persoana liderului PPCD, invrajbesc societatea, o demoralizeaza, producand o atmosfera deosebit de grava in preajma alegerilor.

Recent am fost informati ca teroristii mediatici ai regimului Voronin au pregatit inca un film denigrator la adresa liderului PPCD, Iurie Rosca", se mentioneaza in comunicatul crestin-democratilor basarabeni. Recent, la televiziunile din Chisinau a circulat un clip video extrem de agresiv fata de PPCD, care asocia imaginea liderului acestei formatiuni, Iurie Rosca, cu cea a lui Osama Ben Laden. In acest clip s-a folosit si imaginea analistului roman Valentin Stan, care il acuza pe Rosca de extremism.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.