Cel mai ravnit celibatar al Rusiei a fost arestat in Alpii Francezi, in timp ce era cu trei "fete"
Vineri dimineata, inainte sa rasara soarele, politia din Lyon a facut un raid intr-o statiune de schi din Alpii Francezi, unde fusese semnalat un bordel cu minore, gazduit de hotelul Courchevel, de patru stele, al miliardarului rus Mihail Prohorov, in varsta de 41 de ani. Miliardarul, care are o avere estimata la 5,3 miliarde de euro si se afla pe locul 89 in topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume pentru anul 2006, a fost arestat impreuna cu alti 25 de asociati.

Prohorov de obicei locuieste intr-o casa din Londra si este un prieten apropiat al patronului Clubului de fotbal Chelsea, Roman Abramovici. Ambii au proprietati intinse in Siberia, unde de altfel - si-au construit averile colosale, cumparand cu bani putini terenuri si instalatii, imediat dupa prabusirea Uniunii Sovietice. Prohorov este patronul trustului de nichel si platina "Norilsk Nickel", din care detine 54%, precum si al minei de aur Polyus Zoloto, cea mai mare din Rusia, din care detine 51%. Ieri, tocmai venise in Franta cu un avion particular si se pregatea sa sarbatoreasca, in acest weekend, Anul Nou, conform traditiei ortodoxe de rit vechi. A fost arestat in bratele a trei dintre "angajatele" sale.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.